Klaus Iohannis, nouă întâlnire cu Donald Trump

Mihai Ciobanu / 06 aug 2019 / 19:52 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Klaus Iohannis va avea o nouă întâlnire cu Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, potrivit unui anunţ oficial făcut de Casa Albă. 

Preşedintele Klaus Iohannis este invitat la Casa Albă de către preşedintele SUA, Donald Trump. Un comunicat al Departamentului de Stat anunţă faptul că preşedintele Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii îl va primi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, la Casa Albă, pe 20 august.

Cei doi lideri vor discuta despre provocările momentului în privinţa securităţii precum şi modul în care vor avansa relaţiile comerciale dintre cele două ţări, plus parteneriatul în ceea ce priveşte energia. Vizita va marca 30 de ani de la căderea comunismului în România şi 15 ani de când România a devenit membru NATO.

 

Iată ce se transmite în comunicatul oficial al Casei Albe: 

 

"Președintele Donald J. Trump îl va întâmpina pe președintele României, Klaus Iohannis, la Casa Albă pe 20 august 2019. Cei doi lideri vor discuta despre cum să răspundă cel mai bine provocărilor comune de securitate cu care se confruntă Statele Unite și România și modalitățile de avansare a comerțului echitabil și reciproc, precum și despre parteneriatele energetice. Vizita va avea loc în contextul în care românii marchează 30 de ani de la căderea comunismului și 15 ani  de la aderarea României la NATO. Președintele Donald Trump așteaptă cu nerăbdare să celebreze aceste aniversări importante împreună cu președintele Iohannis."

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27