Klaus Iohannis, mesaj după accidentul din Turcia, în care doi români au murit

Președintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj de condoleanțe pentru familiile românilor decedați în accidentul din Turcia, produs într-o zonă situată între localitățile Manavgat și Akseki.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, își exprimă profundul regret pentru moartea cetățenilor români în accidentul rutier produs astăzi în provincia Antalya din Turcia și transmite familiilor victimelor sincere condoleanțe.

Președintele Klaus Iohannis este în legătură permanentă cu Ambasada României de la Ankara și este informat asupra stării de sănătate a răniților.
Totodată, Președintele s-a asigurat că toți cetățenii români afectați beneficiază permanent de întreaga asistență și de cele mai eficiente măsuri de îngrijire medicală competentă", se precizează în comunicatul publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că, la data de 14 martie 2016, a avut loc în Turcia un accident de microbuz în care se aflau 16 turiști de cetățenie română, produs într-o zonă situată între localitățile Manavgat și Akseki.

Doi cetățeni români au decedat, iar alți 14 au fost transportați la două spitale din apropiere, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel