EXCLUSIV  Klaus Iohannis, la drumeție, după întoarcerea din America. ”Credeți că e ușor? S-a dus omul la munte să se răcorească”

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Bogdan Chirieac, Diana Tache și Mugur Ciuvică au vorbit, la Miercurea Neagră, despre Klaus Iohannis, revenit din SUA și care este așteptat să convoace CSAT-ul.

Analistul politic Bogdan Chirieac, Diana Tache și Mugur Ciuvică au comentat în cadrul emisiunii ”Miercurea Neagră” situația președintelui Klaus Iohannis, a cărui carieră după încheierea mandatului ar ”pendula” între funcția la NATO sau una de la nivelul blocului comunitar.

”Vreți să spuneți că Cioloș îi lasă funcția de comisar european dlui Iohannis?”, l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Mugur Ciuvică.

”Nu. O să îl angajeze ca ajutor de funcționar pe la Bruxelles. Pe acolo, cineva”, a replicat președintele GIP.

”Dar dl Iohannis are acum un alt job la care aplică?”, a intervenit Diana Tache.

”Păi după ce i-a spus lui Biden, secretar general al NATO, și acela i-a spus: Ce frumoasă e vremea pentru anotimpul acesta! La ce vă așteptați? 

Dă și tu un sistem Patriot. Nu că n-ar trebui, pentru că în opinia mea chiar trebuie să îl dăm ucrainienilor. (..) Dar nici nu au zis oamenii operațional. Au zis că: aveți trei în curs de operaționalizare puteți să dați unul”, a continuat Bogdan Chirieac.

”Știți că au stabilit, ne anunța dl Ciolacu, atunci când certa presa pe la Brașov și spunea că ”o să vedeți, facem CSAT”. A mai trecut o săptămână și... Nu e vina lui Ciolacu...”, a mai spus Diana Tache.

”Doamna Tache, credeți că Iohannis răspunde la telefon premierului cum îi răspunde d-lui Ciuvică? Vorbiți cu dl. Ciuvică să facă CSAT-ul. Să îi spună: Măi Klaus, las-o Doamne, iartă-mă de vacanță. Știți sigur că s-a întors din America? Eu nu știu”, a mai spus Chirieac.

”S-a întors, de săptămâna trecută. Săptămâna asta, din ce știu eu, este undeva în zona montană. Nu știu cu ce se ocupă”, i-a replicat Diana Tache.

”Ah, la drumeție. Păi după ce a stat 10 zile în America, a traversat oceanul, credeți că este ușor la vârsta dânsului? S-a dus omul la munte să se răcorească”, a mai spus Bogdan Chirieac.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis, declarații la finalul vizitei în Parcul Național Piatra Craiului

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel