Klaus Iohannis îi invață pe ambasadori ce să spună: Să răspundeți așa!

Andrei Itu / 27 aug 2019 / 12:37 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a susținut un discurs la Palatul Cotroceni cu prilejul Reuniunii Anuale a Diplomației Române. Acesta le-a trasat ambasadorilor ce să spună pe plan extern.

'Dumneavoastră (n.r. ambasadori), veți fi întrebați despre ce se întâmplă în România, cum se va soluționa criza, cum vor decurge alegerile? Dumneavoastră, să răspundeți așa! România are o democrație solidă. România are o democrație consolidată prin referendumul din 26 mai. Acesta a adus un răspuns foarte clar al românilor pentru democrație și o cale pro-europeană, pentru o abordare solidă trans-atlantică. Pentru un stat de drept! Pentru o justiție dreaptă! Pentru consolidarea și continuarea luptei împotriva corupției!' a declarat Klaus Iohannis.

'Dumneavoastră, să răspundeți așa: România va rămâne o democrație și un partener credibil și stabil în orice condiții. Vă vor întreba partenerii, prietenii noștri, cum și ce se va întâmpla, iar dumneavoastră să răspundeți așa! Orice se va întâmpla în România se va întâmpla în limitele Constituției! România este o democrație consolidată, în care Constituția este respectată și, indiferent, de soluția găsită România va rămâne un partener serios, credibil, predictibil, angajat în demersurile comune care sunt în curs. Vă spun că soluții există și eu voi garanta ca aceste soluții să fie constituționale. Am încredere în implicarea dumneavoastră profesionistă. Vă doresc mult succes în continuare pentru români și pentru România!' le-a spus Klaus Iohannis, ambasadorilor prezenți la Reuniunea Anuală a Diplomației Române, desfășurată la Palatul Cotroceni.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26