Klaus Iohannis, gest impresionant pentru Casa Regală a României

Foto: captură foto Instagram / Familia Regala a României
Foto: captură foto Instagram / Familia Regala a României

Prin decret semnat de Președintele României, Casa Regală a României a primit două medalii pentru Întregirea Neamului  pentru efortul depus în vederea păstrării identităţii naţionale şi a răspândirii valorilor culturale româneşti.

"Prin decret semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, Asociației Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei i-au fost conferite Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri" și Medalia Comemorativă „Centenarul Războiului pentru Întregirea Neamului". Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri" este conferită în semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identităţii naţionale şi a răspândirii valorilor culturale româneşti, pentru dăruirea cu care s-a implicat în organizarea de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri.

Medalia Comemorativă „Centenarul Războiului pentru Întregirea Neamului" a fost conferită în semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identităţii naţionale şi a răspândirii valorilor culturale româneşti, pentru dăruirea cu care s-a implicat în organizarea de evenimente dedicate Centenarului Războiului pentru Întregirea Neamului.

Din ziua de 27 august 2016 până în ziua de 1 decembrie 2019, Familia Regală a României a participat la 75 de evenimente legate de Centenarul Primului Război Mondial și cel al Marii Uniri. Acțiunile publice au fost organizate de Casa Majestății Sale Custodele Coroanei și au avut loc la București și în multe orașe din țară, precum și la Paris, Reims, Casablanca, Berlin, Lisabona, Istanbul, Madrid, Soultzmatt, Haguenau, Londra și Erevan", se arată într-o postare a Familiei Regale a României, pe pagina de Instagram. 

 

 
 
 
View this post on Instagram

Prin decret semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, Asociației Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei i-au fost conferite Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri” și Medalia Comemorativă „Centenarul Războiului pentru Întregirea Neamului”. Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri” este conferită în semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identităţii naţionale şi a răspândirii valorilor culturale româneşti, pentru dăruirea cu care s-a implicat în organizarea de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri. Medalia Comemorativă „Centenarul Războiului pentru Întregirea Neamului” a fost conferită în semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identităţii naţionale şi a răspândirii valorilor culturale româneşti, pentru dăruirea cu care s-a implicat în organizarea de evenimente dedicate Centenarului Războiului pentru Întregirea Neamului. Din ziua de 27 august 2016 până în ziua de 1 decembrie 2019, Familia Regală a României a participat la 75 de evenimente legate de Centenarul Primului Război Mondial și cel al Marii Uniri. Acțiunile publice au fost organizate de Casa Majestății Sale Custodele Coroanei și au avut loc la București și în multe orașe din țară, precum și la Paris, Reims, Casablanca, Berlin, Lisabona, Istanbul, Madrid, Soultzmatt, Haguenau, Londra și Erevan.

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onMay 7, 2020 at 8:18am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel