Urmărește emisiunea live


Klaus Iohannis: "DSP-urile, total depășite. Au personal insuficient"

Klaus Iohannis a făcut în această dimineață o vizită la call center-ul Direcției de Sănătate Publică București, acolo unde mai mulți voluntari preiau apelurile sosite de la populație.

Întrebat ce mesaj are pentru românii care au încercat să sune la DSP zile în șir fără rezultat, Klaus Iohannis a răspuns: 

"DSP-urile au fost total depășite la început. Și acum sunt unele. Au număr insuficient de personal. Apreciez această activitate de voluntariat care vine să completeze acțiunea DSP-ului. Este o muncă foarte solicitantă. Încercăm să găsim personal ca să facem munca DSP-ului mai eficientă. Au fost și erori, dar Guvernul lucrează permanent pentru a îmbunătăți procedurile, " a spus Klaus Iohannis. 

Președintele Klaus Iohannis a mai declarat că speră ca pandemia de COVID-19 să se termine până la vara anului viitor. „Este un rezultat așteptat de mulți”, a spus el.

Președintele a spus că trebuie să respectăm normele care sunt impuse și, dacă respectăm aceste măsuri, putem „să avem sărbători fără restricții suplimentare”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel