Klaus Iohannis, despre achiziționarea celor șase case: Le-am luat foarte ieftin

Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, a răspuns, marți, în interviul oferit pentru HotNews, mai multe detalii privind achiziționarea celor șase imobile pe care le deține, de altfel o temă destul de comentată în această campanie electorală.

Întrebat cât au costat cele șase case pe care le deține și cum a reușit să economisească banii necesari pentru aceste tranzacții imobiliare, Klaus Iohannis a explicat: "S-a speculat mult pe această chestiune. Le-am luat foarte ieftin. Piața imobiliară din Sibiu este foarte ieftină.

Casa în care locuiesc eu a costat la vremea respectivă 35.000 euro, o sumă modestă. Asta s-a întâmplat la începutul anilor '90. O bună parte din sumă a venit din vânzarea unui apartament în care am stat înainte la bloc. Restul au fost bani economisiți din meditații.

Un apartament din strada Pedagogilor l-am cumpărat de la societatea Urbana, extrem de ieftin, am plătit în multe rate, din salariu, o sumă foarte mică.

După care, una din achizițiile foarte bune a fost de la o cunoștință care moștenise casa, am cumpărat jumătate de la el. O sumă modică, nu mai știu cât. S-a dovedit o investiție foarte bună. Am reușit să închiriem în condiții foarte avantajoase un spațiu din acel imobil, iar din banii obținuți de acolo am reușit să achiziționez restul imobilelor", a precizat Klaus Iohannis. 

Citește și Klaus Iohannis, replică pentru Traian Băsescu la acuzațiile de corupție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel