Klaus Iohannis, avertizat din PNL: Rămâneți prieten cu Antonescu!

Crin Antonescu și Klaus Iohannis
Crin Antonescu și Klaus Iohannis

Liberalul Radu Zlati îl sfătuiește pe Klaus Iohannis să se ferească de politicienii care i-au găsit punctul slab: mai exact dorinţa cu orice preţ de a candida la alegerile prezidențiale, cu orice rezultat şi cu orice consecinţe.

VEZI ȘI: Crin Antonescu, adevărata lui față. "Îl cunosc. Știu cine este"

Radu Zlati, într-o postare pe blogul său, îi recomandă lui Klaus Iohannis să rămână prieten cu Crin Antonescu și să își măsoare puterile împreună și nu separat.

"Rămâneţi prietenul lui Crin Antonescu şi refuzaţi să deveniţi un preşedinte de partid care n-a apucat să dea nimic, dar cere totul, asociat cu nişte oameni care deşi sunt de-o viaţă în PNL, n-au avut să dea decât foarte puţin partidului, dar cer totul. Toate uneltirile şi negocierile de târg mizerabil care s-au făcut înainte de congres n-au vizat decât funcţiile de vicepreşedinţi, alegerea dumneavoastră ca preşedinte al PNL nu este rodul acelor manevre murdare, nu le datoraţi nimic trăgătorilor de sfori.

VEZI ȘI: Victor Boștinaru, cuvinte dure: "Ai ajuns de râsul lumii!"

Alegerea dumneavoastră ca preşedinte al PNL este rodul prieteniei cu Crin Antonescu şi rodul încrederii bazei partidului. Vă invităm să rămâneţi alături de Crin Antonescu şi alături de oamenii mulţi şi curaţi, care vă susţin întotdeauna luaţi împreună şi niciodată luaţi separat. Desprindeţi-vă acum de cei care v-au înconjurat ca să vă ia oxigenul şi care deşi nu vă pot face preşedintele României, cu siguranţă vă pot face nimic.

Aşadar, vă rugăm să evitaţi "împărţirea apelor" în PNL care ar rezulta în urma competiţiei interne dintre dumneavoastră şi Crin Antonescu, faceţi-ne şi faceţi-vă un bine: nu ne daţi de ales! Nu vă măsuraţi puterile cu Crin Antonescu, măsuraţi-vi-le împreună cu Crin Antonescu. Fiţi dumneavoastră întâiul susţinător al lui Crin Antonescu în campania pentru prezidenţiale, aşa cum Crin Antonescu a fost prima voce care în 2009, când nimeni nu mai vedea soluţii, a strigat "Klaus Johannis premier!" şi prima voce care în 2014 a strigat "Klaus Johannis preşedinte al PNL!", a scris Radu Zlati pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel