RTV: Iohannis ar fi plătit protestatarii de la mitingurile de sâmbătă

Imagini surprinse la protestele de sâmbătă seara demonstrează că  Iohannis ar fi  plătit oamenii să iasă în stradă la Cluj-Napoca, informează România TV. O discuţie despre negocierea preţului a fost înregistrată de un amator. Imaginile prezentate de RTV  arată  că omul ACL îi dă bani unui bărbat.

Imaginile au fost surprinse de un cameraman amator la mitingul ACL organizat de Klaus Iohannis la Cluj-Napoca. Operatorul a surprins momentul în care un membru ACL îi dă altui bărbat o sumă de bani şi îi spune că va mai primi o parte din partea lui Nicoară, cel mai probabil Marius Nicoară, preşedinte PNL Cluj şi senator PNL, potrivit România TV.

Citește și: Proteste în mai multe orașe provocate de votul din Diaspora

La mitingul organizat de Iohannis la Cluj-Napoca au participat sute de persoane. Câţiva dintre ei au spus după terminarea mitingului că pentru a ieşi în stradă au primit câte 30 de lei fiecare.

Protestele au fost marcate de violenţă. Zeci de susţinători ai lui Klaus Iohannis din Timişoara au fost amendaţi, sâmbătă seara, de jandarmi, iar unul dintre ei s-a ales chiar cu dosar penal după ce a atacat jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel