Klaus Iohannis aniversează astăzi 59 de ani. Ce spune zodia despre Gemeni

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Romîniei, Klaus Iohannis,  aniversează miercuri,  59 de ani. Iohannis s-a născut în Sibiu, la 13 iunie 1959.

 Pentru astăzi, preşedintele nu are un program special. Potrivit  agendei oficiale, Klaus Iohannis va participa astăzi, la Biblioteca Centrală Universitară "Carol I", la evenimentul de lansare World Development Report: „Learning to Realize Education's Promise" şi îl va primi la Cotroceni pe ministrul Afacerilor Externe din Finlanda.

"M-am născut pe 13 iunie 1959, la Sibiu, într-o familie modestă de saşi transilvăneni. Deşi părinţii mei au emigrat în anii '90 în Germania, eu am ales să rămân în Sibiu. Am urmat cursurile Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii «Babeş Bolyai» din Cluj Napoca şi, începând cu anul 1983, mi-am îndeplinit visul de a mă afla de cealaltă parte a catedrei la liceul în care am studiat. Am predat la mai multe şcoli şi licee din Sibiu, inclusiv la Colegiul Naţional «Samuel von Brukenthal», după care, până în anul 2000, am activat ca inspector general în acelaşi domeniu educaţional care mi-a adus cele mai mari satisfacţii", se prezintă Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Ce spune zodiacul despre Gemeni

Guvernat de planeta Mercur, semnul zodical Gemeni este unul dintre semnele de aer, caracterizat de instabilitate și dualitate. De cele mai multe ori un nativ din Gemeni va încerca să fie un mic Napoleon și să ducă la bun sfârșit toate activitățile pe care le desfășoară în acleași timp. De obicei abandonează toate sarcinile pe parcurs, de unde și impresia de neseriozitate. Cei născuți sub semnul Gemeni sunt buni comunicatori și mulți dintre ei se afirmă în domenii ce țin de finanțe pentru că au simțul banului. 

Pentru următoarele două săptămâni, luna nouă se află în Gemeni, astfel că nativii acestei zodii vor fi ghidați de un singur gând: nevoia unui nou început, care  îndeamnă spre autoanaliză și  dă curajul să facă alegeri grele, neașteptate.

Vezi si: Suspendare Iohannis. Lia Olguța Vasilescu: Este motiv clar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel