Klaus Iohannis acuzat de trădare de Victor Ponta: Este vorba de interese externe României

Victor Ponta a afirmat la RTV, vineri seară, că motivul respingerii Codului Fiscal de către preşedintele Klaus Iohannis  poate fi acela că şeful statului ar prefera să pună în aplicare interese externe României.

"Ori e un gen de joc de blocaj politic de foarte joasă factură, ori este vorba de interese externe României, domnul Iohannis nu a avut ce să facă decât să le pună în aplicare. În ultimul an şi jumătate uitaţi-vă câte companii din străinătate şi-au deschis şi continuă să-şi deschidă fabrici, mijloace de producţie, centre de servicii de IT, centre de pregătire. Asta înseamnă că unii pierd afaceri pentru că se mută în România. Poate că nu se doreşte ca România să fie puternică economic, se doreşte să fim aşa... o colonie care cumpără bunuri produse de alţii. Dar eu cred că datoria şi a mea ca prim ministru şi a preşedintelui României este să apărăm România şi nu să îi apărăm pe alţii care pierd bani sau bussines-uri pentru că România se întăreşte", a afirmat Ponta într-o intervenţie telefonică la România TV.

Citește și: Predoiu cere să se analizeze legal o declarație a lui Ponta

"Politic, domnul Iohannis pierde foarte mult şi pierde mai ales în faţa celor care l-au votat şi care au auzit anul trecut în programul domniei sale şi în programul PNL-ului despre reducerea TVA la 19%. Acum, când a fost adoptată, e contra", a afirmat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel