Predoiu cere să se analizeze legal o declarație a lui Ponta

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat, la Realitatea TV, că Victor Ponta sabotează interesele României prin acuzația formulată la adresa președintelui, potrivit căreia Klaus Iohannis ar fi retrimis Legea privind Codul Fiscal în Parlament, întrucât "a preferat să pună în aplicare interese externe, care nu doresc o Românie cu o economie puternică".

"Să ajungi să faci astfel de acuze și să folosești un astfel de limbaj înseamnă că premierul nu se află într-o stare de echilibru. Dânsul nu este orice om politic, are o funcție importantă în statul român. Gândiți-vă cum se citește declarația sa în presa străină, din funcția pe care o are. Eu, în primul rând, îl somez pe premier să își măsoare cuvintele.

Dincolo de mojicia pe care a dovedit-o folosindu-le, creează un mare deserviciu României. Sabotează, prin această conduită, interesele României. Este o mentalitate totalitară care nu mai poate fi tolerată. Declarația sa poate fi examinată și din punct de vedere legal. Îi cer premierului să înceteze, să își revină, să își regăsească echilibrul și să nu mai saboteze această țară. E destul de jenant pentru România să fim în situația cu un premier care ba e în țară, ba e nu știu unde, ba ne minte, ba ne jignește", a spus Cătălin Predoiu la Realitatea TV.

"Dânsul a compromis o idee, o politică prin faptul că nu a guvernat și atunci când a guvernat, a făcut-o prost. Jignește Opoziția care indiferent cât de ferm i se adresează, i se adresează civilizat și face acuze incalificabile la adresa șefului statului. Este problema lor să facă acest lucru. De ce face aceste declarații: și-a pierdut controlul, o fi într-o stare de panică, dar dacă e invers, e în control și chiar o face, o face cu cinism, compromițând interesele și imaginea României", a mai declarat Cătălin Predoiu la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel