Kit Harington, actorul care l-a intepretat pe John Snow, joacă într-un nou serial

Game of thrones
Game of thrones

Actorul britanic Kit Harington, star al serialului de succes "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", va juca în "Eternals", un lungmetraj cu supereroi din franciza Marvel, alături de Angelina Jolie și Salma Hayek, relatează The Guardian.

Kit Harington se alătură astfel colegului său din celebrul serial produs de HBO Richard Madden.

Din distribuţia filmului, programat pentru lansare în noiembrie 2020, mai fac parte Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh şi Don Lee.

Anunţul a fost făcut la convenţia D23, organizată de Walt Disney Co. în Anaheim, în sudul Californiei.

Detalii despre serialul Eternals 

"Eternals" este o poveste creată de artistul de benzi desenate Jack Kirby în 1976. Acțiunea acesteia este plasată cu milioane de ani în urmă, când un grup de ființe cosmice cunoscute ca "Celeștii/ The Celestials" a făcut experimente asupra oamenilor pentru a crea indivizi cu superputeri cunoscuți ca "Eternii/ The Eternals". Acțiunile lor au declanșat un război cu personajele negative ale poveștii, cunoscuți ca "Devianții/ Deviants".

Cele două tabere s-au luptat de-a lungul istoriei. Grupul "The Eternals" a avut confruntări cu zei din mitologia greacă, cea romană și cea nordică înainte de a părăsi Pământul cu scopul de explora stelele.

Filmul va fi regizat de Chloe Zhao, care a lucrat la peliculele "The Rider" și "Songs My Brothers Taught Me". Scenariul este semnat de Matthew și Ryan Firpo, iar directorul studiourilor Marvel, Kevin Feige, va fi responsabil de producție.

În vârstă de 32 de ani, Harington a devenit celebru în 2011, cu rolul Jon Snow din epopeea HBO, care s-a încheiat anul acesta. Pentru acest rol a primit, printre altele, două nominalizări la prestigioasele Primetime Emmy, în 2016 şi anul acesta. De asemenea, Harington a jucat în filme precum "Pompeii" (2014) şi "Testament of Youth" (2014) şi şi-a împrumutat vocea personajului Eret din franciza "Cum să îţi dresezi dragonul/ How to Train Your Dragon".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel