Kim Kardashian, la Casa Albă

kim kardashian donald trump
kim kardashian donald trump

Starleta de televiziune Kim Kardashian a vizitat miercuri a doua oară anul acesta Casa Albă pentru a participa la o discuţie despre reforma penală, un subiect aflat în atenţia vedetei de reality show, relatează AFP.

Această dezbatere privind procesul de revizuire a pedepselor reuneşte aproximativ 15 persoane, printre care şi ginerele preşedintelui Trump, Jared Kushner, a precizat executivul într-un comunicat.

Kim Kardashian a mai fost la Casa Albă în luna mai pentru a se întâlni cu preşedintele Donald Trump. Ea a obţinut atunci un gest de clemenţă din partea preşedintelui, care a graţiat o femeie de 63 de ani condamnată la închisoare pe viaţă pentru trafic de droguri. Constatând eşecul unei politici judiciare care a făcut din încarcerarea sistematică vârful de lance al luptei împotriva criminalităţii în SUA, numeroşi experţi se declară în favoarea unor alternative penale pentru micii delincvenţi condamnaţi la închisoare. Este mesajul preluat şi de doamna Kardashian West, al cărei soţ, Kanye West, se numără printre puţinele personalităţi afro-americane care îl susţin public pe Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel