Kim Jong-un și-a executat fosta iubită în fața familiei

2013082901321_0
2013082901321_0

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, și-a executat fosta iubită în fața familiei sale, familie pe care apoi a trimis-o în lagărele de muncă forțată. 

Hyon Song-wol, împreună cu mai mulți celebri artiști din Coreea de Nord, printre care și dirijorul orchestrei Unhasu, au fost arestați în 17 august. Trei zile mai târziu, în 20 august, au fost executați prin împușcare în fața familiilor lor. Victimele au fost acuzate că au înregistrat materiale pornografice, care au ajuns la vânzare în China. Dictatorul comunist a trimis apoi familiile celor asasinați în lagăre de muncă forțată, fiind acuzați de vină prin asociere, scrie cotidianul sud-coreean The Chosun Ilbo.

Kim Jong-un a avut o relație cu Hyon Song-wo în urmă cu zece ani. Tatăl liderului comunist i-a despărțit, însă cei doi s-ar mai fi întâlnit pe ascuns. Și cu actuala soție a liderului comunist există o legătură: a fost membră a orchestrei Unhasu, însă jurnaliștii sud-coreeni nu au putut face nicio legatură între o răzbunare a acesteia și victimele execuțiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel