Kim Jong-un, DEMASCAT. "Eram beţi criţă". Ce face când toată lumea îl dă DISPĂRUT

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Legenda NBA Dennis Rodman, unui dintre prietenii lui Kim Jong-un, l-a demascat pe liderul nord-coreean. Iată ce a povestit despre aceasta. 

Celebrul baschetbalist american Dennis Rodman este probabil singura persoană din lume care este prietenă atât de bună cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, cât și cu președintele american Donald Trump. 

În timp ce toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat cu acesta și unde se află după ce s-a spus că este în stare gravă, legenda NBA l-a dat de gol, spunând că este în viață și se relaxează urmărind un documentar despre cariera lui Michael Jordan, „The Last Dance".

„Am luat cina cu demnitari despre care s-a spus că sunt morți în Coreea de Nord. Nu cred știrile nord-coreene, până când nu aud versiunea lor. Faptul că țin totul pentru ei înșiși, de multe ori, oferă presei ocazia să speculeze. Tot ce pot să vă spun e că Kim este în siguranță. Probabil se uită la un documentar despre o altă legendă vie a baschetului, Michael Jordan", a declarat Rodman, citează The Sun.

Cum s-au cunoscut Dennis Rodman și Kim Jong-Un. "Eram beţi criţă"

Într-o altă declarație, Dennis Rodman, a povestit despre întâlnirea care l-a apropiat de dictatorul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, din anul 2013, atunci când, susține el, au petrecut o seară de pomină.

"După meciul demonstrativ avut cei doi acolo, mi-au spus că le-ar plăcea să revin, pentru că le-a plăcut compania mea. Următorul lucru pe care mi-l amintesc e că serveam cina şi toţi eram beţi criţă, iar el (n.r. Kim Jong-un) cânta la karaoke şi nu aveam nicio idee despre ce spune. Toţi au aplaudat, iar această fată de 18 ani din trupă a venit pe scenă şi a început să cânte melodia principală din Dallas", a mai povestit fostul baschetbalist pentru Mike Tyson's "Hotboxin", citează telekomsport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel