Kilograme de droguri aduse în ţară cu curierul. DIICOT a intrat pe fir

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Bistriţa - Năsăud au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unei persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

La data de 19.03.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Bistriţa - Năsăud au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului C.L.A. pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

În fapt s-a reţinut că inculpatul C.L.A. a introdus în ţară, prin intermediul unei firme de curierat, două colete ce conţineau o cantitate mare de produse stupefiante ce urmau a fi comercializate către diverşi consumatori de pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.

La aceeaşi dată, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Bistriţa - Năsăud împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul SCCO Bistriţa-Năsăud au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului C.L.A., imediat după ce acesta a ridicat cele două colete de la firma de curierat, transmite DIICOT.

Geanta, aruncată din maşină



În încercarea de a scăpa, inculpatul a aruncat din autoturism o geantă de voiaj în care se aflau un număr de 31 de pachete vidate ce conţineau cantitatea de 8,72 kg de cannabis şi un pachet vidat în folie transparentă ce conţinea cantitatea de 400 grame de cocaină. Autoturismul în cauză a oprit în trafic, pe raza localităţii Salva, iar la volan a fost identificat inculpatul C.L.A., în vârstă de 26 de ani.

La data de 20.03.2020, Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpatului C.L.A. pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie, transmite DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel