KFC a înlocuit parola de Wi-Fi cu întrebări de Bacalaureat

KFC lansează campania Wi-Fi Test, prin care restaurantele de tip Drive Thru și cele stradale din toată țara donează internet gratuit celor care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat. 

Restaurantele KFC îşi vor schimba întregul sistem de rutere, astfel încât parolele de Wi-Fi existente vor fi înlocuite cu 1,600 de întrebări realizate de profesori, pornind de la materia pentru Bacalaureat. 

Pentru a se conecta la internet, clienții trebuie să răspundă la întrebarea pe care o primesc automat atunci când accesează rețeaua Wi-Fi Test. Cei care răspund corect primesc automat o oră de internet, la sfârșitul căreia procesul trebuie reluat. În cazul întrebărilor care îi pun în dificultate, elevii vor avea opțiunea de a accesa răspunsul detaliat, fixându-și astfel cunoștințele pentru examen, se arată într-un comunicat.

Am plecat de la o statistică îngrijorătoare, conform căreia promovabilitatea examenului de Bacalaureat este în continuă scădere în România. Observând elevii care ne calcă pragul, constatăm că ei accesează în număr foarte mare rețeaua de Wi-Fi din restaurante, motiv pentru care ne-am gândit să valorificăm acest canal în folosul lor. Wi-Fi Test este o metodă alternativă pentru ei de a-și fixa cunoștințele pentru bac, un mod de a le reaminti că e important să învețe și că poate fi distractiv în același timp", declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC, potrivit b365.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel