Kerry, ATAC la Trump

Tudor Curtifan / 10 ian 2017 / 19:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Secretarul american de stat încă în funcție, John Kerry, s-a arătat marți ironic față de modul cum decurge tranziția către instalarea viitoarei administrații Donald Trump, el afirmând că această tranziție într-adevăr este 'ușoară', pentru că până în prezent nu au existat discuții între responsabilii de rang înalt.

'Procesul de tranziție este liniștit (...) pentru că nu sunt multe discuții pe această temă', a spus Kerry în timpul unei conferințe desfășurată la Institutul pentru Pace din Washington.

'Au fost persoane care au trecut prin clădirea' Departamentului de Stat, a mai spus el, semnalând totodată că încă nu s-a întâlnit cu succesorul său, Rex Tillerson, fostul director general al companiei petroliere ExxonMobil și cunoscut pentru bunele sale relații cu președintele rus Vladimir Putin, potrivit Agerpres.

Totuși, Kerry a admis că schimbările de guverne ce implică și schimbarea partidelor aflate la putere sunt mai complexe, iar acum prioritatea este audierea în Senat a membrilor Cabinetului condus de Trump. Rex Tillerson va avea miercuri prima audiere la comisia de politică externă.

[citeste si]

loading...

Te-ar putea interesaloading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.12