Katy Perry şi-a liniştit fanii după ce a părut dezorientată la ceremonia de încoronare a regelui Charles: Nu vă faceţi griji, guys, mi-am găsit locul / Video

Foto: Facebook, Katy Perry
Foto: Facebook, Katy Perry

Cântăreaţa americană Katy Perry şi-a liniştit fanii după ce părut că şi-a pierdut locul şi a fost zărită plimbându-se dezorientată pe culoar sâmbătă în Westminster Abbey din Londra, în timpul ceremoniei de încoronare a regelui Charles al III-lea, relatează dpa.

Un videoclip distribuit pe reţelele sociale o arată pe vedeta pop americană, care a purtat un costum cu fustă de culoare liliachie realizat de Vivienne Westwood, plimbându-se dezorientată în timp ce încerca să-şi găsescă locul.

Ea s-a oprit apoi la unul dintre culoare, arătând spre un scaun şi cerând ajutorul invitaţilor.


Cântăreaţa, în vârstă de 38 de ani, a postat un mesaj pe Twitter pentru a le răspunde fanilor, după ce zeci de mii de internauţi au apreciat şi au distribuit înregistrarea video.

"Nu vă faceţi griji, guys, mi-am găsit locul", a scris cântăreaţa, care va cânta la concertul de duminică de la Castelul Windsor.


Mesajul i-a făcut pe unii fani să glumească pe seama lui Perry, care este un ambasador pentru The British Asian Trust, o organizaţie de caritate fondată de regele Charles pe când era prinţ de Wales.

Un utilizator a glumit spunând că locul pe care nu-l găsea cântăreaţa "ar fi trebuit să fie tronul, dar nu ştie ce s-a întâmplat".

Acesta nu este singurul incident observat de public după ce Perry a fost văzută în timp ce părea că s-a împiedicat în momentul în care a plecat de la ceremonia de încoronare.

Vedeta pop a fost susţinută de alţi invitaţi după ce aproape era să se prăbuşească la plecarea de la ceremonia organizată la Westminster Abbey, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel