Kate, Prințesa de Wales, surprinsă în timp ce legăna un nou-născut la maternitate - Foto în articol

Kate, Prințesa de Wales, suprinsă în timp ce legăna un nou-născut la maternitate / Foto: Instagram princeandprincessofwales
Kate, Prințesa de Wales, suprinsă în timp ce legăna un nou-născut la maternitate / Foto: Instagram princeandprincessofwales

Kate Middleton a fost surprinsă în timp ce legăna un nou-născut la o maternitate.

S-ar putea să fi fost o zi mohorâtă afară, dar Prințesa de Wales ne-a oferit cu siguranță puține raze de soare, legănând un nou-născut într-o maternitate, scrie The Sun. În spațiul public au apărut mai multe filmări și poze cu ea suprinsă în această ipostază. Kate Middleton arăta radiantă într-o rochie de 219 de lire sterline, în timp ce a vizitat unitatea de maternitate a Spitalului Regal din Surrey County pentru a afla despre sprijinul acordat femeilor însărcinate și proaspetelor mamici.

Rochia midi pe care o purta avea o curea în jurul mijlocului pentru a scoate în evidență talia minusculă a lui Kate, iar ea a combinat-o cu un clutch bleumarin și tocuri. Părul ei brunet a fost lăsat liber, în timp ce machiajul ei a fost elegant, discret, ca întotdeauna.

Și în ciuda faptului că rochia era într-o nuanță pe care multe femei o evită - și anume muștarul - Kate a asortat-o cu ușurință.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Fanii Prințesei de Wales, în extaz

Ținuta Prințesei de Wales a fost apreciată și de către fani. Aceștia au inundat Internetul cu comentarii.

"Prințesa de Wales arată radiantă astăzi, soare absolut", a scris un fan pe Twitter.

În timp ce altul a adăugat: "O culoare de toamnă atât de frumoasă pe ea".

"Întotdeauna mândru de frumoasa Prințesă de Wales", a scris un al treilea.

"Îmi plac cusăturile neobișnuite de pe corsetul acelei rochii. Asta ridică rochia de la una obișnuită la una care merită imitată", a scris un fan al modei.

În timp ce altcineva a scris: "Frumoasă. Este atât de elegantă și se poartă cu demnitate și mândrie".

Ținuta, un posibil omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a



În ciuda faptului că Prințesa a purtat galben în nenumărate rânduri, rochia Karen Millen este una dintre cele mai frumoase. Alții au speculat că alegerea ținutei lui Kate ar fi putut fi un omagiu subtil adus regretatei Regine Elisabeta a II-a, care a ales adesea să poarte galben pentru evenimentele oficiale.

În luna mai, regretatul monarh a optat pentru o haină galbenă Stewart Parvin și o pălărie asortată, în timp ce deschidea oficial linia Elizabeth finalizată la gara Paddington din Londra.

Kate Middleton este nevoită să renunțe la stilul vestimentar care a consacrat-o. Noi reguli stricte

Moartea reginei Elisabeta a II-a a declanșat o serie de schimbări. Kate Middleton devine prima Prințesă de Walles după Diana Spencer. Odată cu schimbarea titlului nobiliar, Kate Middleton este nevoită să își modifice și stilul vestimentar, astfel că va trebui să aibă mare grijă cum se îmbracă.

Experta în regalități și modă Miranda Holder a spus că va fi nevoită acum să urmeze reguli și mai stricte în ceea ce privește vestimentația. Va trebui să renunțe la rochiile din materiale ușoare, cu imprimeuri precum bulinele, pe care le va înlocui cu haine mai sobre. De asemenea, nu îi mai sunt permise accesoriile de păr. Acestea vor fi înlocuite cu pălăriile impozante, atunci când eticheta o impune. Citește continuarea știrii AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel