Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a suferă de aceeași afecțiune incurabilă. Tensiuni în familia regală: Îi este foarte rău

Kate Middleton, ducesă de Cambridge, și regina Elisabeta a II-a au în comun o afecțiune incurabilă. Ori de câte ori se plimbă cu trăsură, cele două personalități regale au de suferit.  

Deși afecțiunea poate fi controlată cu medicație eficientă, ea nu poate fi vindecată. Kate Middleton, ducesă de Cambridge, și regina Elisabeta a II-a suferă de rău de mișcare, notează Express.co.uk.

Din păcate, atât ducesa de Cambridge, cât și Regina Elisabeta a II-a nu au cum să se sustragă de la îndatoririle prevăzute în protocolul regal. Printre acestea se numără călătoria în caleașca trasă de cai, transport efectuat cu prilejul evenimentelor regale.

O sursa regală a confirmat, pentru publicația Sunday Mirror, că „Ducesei de Cambridge îi este foarte rău și nu îi face plăcere mișcarea de balans a trăsurilor“, scrie Clicksănătate

Cum își curăță regina Elisabeta a II-a bijuteriile

După cum a dezvăluit Angela Kelly, designer al Palatului Buckingham, reginei Elisabeta a II-a îi place să scalde bijuteriile regale într-un amestec de gin și apă. Kelly dezvăluie că acest truc simplu este foarte util pentru a păstra aspectul bijuteriilor și a da diamantelor o „strălucire în plus” . 

Pe lângă trucul de a curăța diamantele, Regina Elisabeta a II-a știe, de asemenea, cum să transforme o haină într-o ținută istorică. De fapt, pentru a face ca noile fuste regale să semene cu cele folosite în Buckingham până în 2004, monarhul a ordonat să fie vopsite cu ceai negru până când au dobândit nuanțele originalelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel