Kate Middleton și Prințul William, GEST incredibil în plină pandemie de COVID-19

Kate Middleton și Prințul William continuă să facă gesturi incredibile în plină pandemie de COVID-19. Iată cu ce se ocupă acesția acum. 

Kate, soţia prinţului William şi ducesă de Cambridge, a discutat prin videoconferinţă cu mai mulţi părinţi, moaşe şi angajaţi ai unor maternităţi în cadrul unei campanii ce vizează creşterea gradului de conştientizare a publicului în privinţa sănătăţii mintale pe durata pandemiei de coronavirus, informează Reuters, citează Agerpres. 

Videoul în care ducesa stă de vorbă cu mai mulți oameni

Într-o înregistrare video distribuită pe contul de Twitter al Palatului Kensington, reşedinţa ducilor de Cambridge, Kate - care are trei copii - poate fi văzută în timp ce stă de vorbă cu o femeie care născuse cu o zi înainte, cu o moaşă şi cu alţi angajaţi ai unor maternităţi.

"Întrucât organizaţiile voastre joacă un rol atât de vital, oferindu-ne informaţii-cheie, vă bucuraţi de o încredere uriaşă în rândul publicului general şi de aceea informaţiile pe care voi le transmiteţi sunt considerate o ancoră de salvare de către multe persoane în zilele noastre", le-a spus ducesa de Cambridge reprezentanţilor unor ONG-uri care militează pentru sănătatea mintală.

Acea înregistrare video a fost dată publicităţii pentru a marca Săptămâna de conştientizare a sănătăţii mintale materne în Marea Britanie.

Prințul William și Kate Middleton, campanii pentru sănătatea mintală

Într-o altă înregistrare video, soţia prinţului William poate fi văzută în timp ce discută cu o tânără mamă aflată pe patul ei de spital, felicitând-o cu ocazia naşterii fiului ei şi recunoscând aspectul insolit al unei conversaţii purtate prin videoconferinţă din cauza măsurilor de distanţare socială.

O moaşă a apărut şi ea în această înregistrare, fiind filmată în curtea unei maternităţi. Ea a întrebat-o pe Kate dacă putea să-şi dea seama când zâmbea sub masca ei de protecţie. "După ochi, da, pot să-mi dau seama că zâmbeşti", i-a răspuns ducesa de Cambridge.

Kate şi William susţin de mult timp diverse campanii care doresc să crească gradul de conştientizare în rândul publicului în privinţa chestiunilor care ţin de domeniul sănătăţii mintale. Săptămâna trecută, cuplul princiar britanic a lansat un nou serviciu, OurFrontline, ce oferă asistenţă non-stop angajaţilor implicaţi în prima linie a frontului de luptă împotriva pandemiei de COVID-19.

Bunica prinţului William, regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, a adresat la rândul ei mai multe mesaje către naţiune după ce Marea Britanie a decretat starea de urgenţă la sfârşitul lunii martie, inclusiv un celebru discurs televizat, care a fost abia cel de-al cincilea mesaj de acest tip rostit de suverană, cu excepţia celor de Crăciun, pe parcursul domniei sale de 68 de ani.

Peste 28.000 de persoane au murit din cauza COVID-19 în Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel