Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din 2022: o rochie verde strident cu umerii goi / video

Kate Middleton / Foto: Agerpres
Kate Middleton / Foto: Agerpres

Kate Middleton a fost întruchiparea perfecțiunii la Gala Earthshot Prize 2022.

Kate Middleton și Prințul William au participat, vineri seară, la premiile Earthshot Prize din Statele Unite ale Americii. Prințesa de Wales a uimit prin eleganța sa.

Kate Middleton a purtat cea mai îndrăzneață ținută de anul acesta. O rochie verde strident cu umerii goi. Rochia „Sabina” aparține brandului Solace London și poate fi închiriată pentru suma de 86 de euro pentru patru zile. Soția Prințului William a închiriat superba rochie deoarece invitații au fost rugați să nu achiziționeze ținutele pentru a rămâne în tema evenimentului: de protejare a Pământului.

A arătat spectaculos în rochia verde cu mâneci lungi, lăsată pe umeri. Kate Middleton a ales să accesorizeze ținuta cu un chocker cu smaralde și diamante ce i-a aparținut Prințesei Diana.

Secretul lui Kate Middleton pentru a arăta perfect în poze

Kate Middleton arată exemplar în toate fotografiile.

Stilistul și renumitul TikToker Miranda Holder a explicat posibilul truc al lui Kate Middleton într-un videoclip care a devenit viral: „V-ați întrebat vreodată de ce Kate Middleton arată bine în fiecare fotografie?” Cheia, se pare, constă în faptul că a primit sfaturi despre cum să mențină o imagine aproape perfectă în orice moment. Desigur, frumusețea naturală ajută considerabil, dar trucul folosit este la îndemâna oricui. „Bărbia ei este întotdeauna paralelă cu solul. Nu se uită niciodată în jos sau în sus. Aceasta este cheia pentru a arăta mereu cel mai bine în fotografii”, a explicat Miranda Holder.

Citește și...

Meghan Markle și prințul Harry, noi imagini. Badea: Sunt sătul de victimizare. Murim pe loc, n-ai cum!

Au apărut primele imagini ale mult-aşteptatului serial documentar despre viaţa lui Meghan Markle şi a prinţului Harry. Acest prim trailer prezintă câteva fotografii alb-negru din viaţa privată a cuplului. „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele uşilor închise”, spune Harry. Subiectul a fost comentat, luni seară, la Antena 3 CNN.

„Nu știm dacă ceea ce vor spune este chiar adevărul”, a zis Răzvan Dumitrescu. „Este adevărul din punctul lor de vedere, e adevărul lor”, a comentat Sabina Iosub.

„Sunt sătul de victimizare”, a intervenit Mircea Badea. „Sunt unii care au multe milioane, care nu au nicio grijă practic, și care sunt așa de defavorizați, și au fost așa de atacați, și au trecut prin atât de multă suferință...”, a spus Mircea Badea pe un ton ironic. 

„Ea a explicat că dânsa are și un podcast, unde ne-a spus cât de victimă e. Și cred că trebuie să o ajutăm sau ceva. Să o susținem. Eu o susțin, că nu mă doare gura, vă dați seama, dar e nenorocire...”, a continuat Mircea Badea în stilul caracteristic.

„Atunci când a venit în Marea Britanie de la Hollywood la ditamai casa regală britanică, a zis că nici nu a știut care e imnul Marii Britanii, a trebuit să-l caute pe Google. Cum să nu ți se rupă sufletul când auzi povestea asta?!”, a spus Mircea Badea.

„Și de abia aștept să aud de la prințul... Cum îl cheamă... Să aud cât de multă treabă a avut în viață, și ce greu a fost, de abia aștept să aud adevărul”, a mai zis Badea.

Revenind la Meghan Markle, „s-a comparat în podcast chiar cu Nelson Mandela. Murim pe loc, n-ai cum!”, a mai zis Mircea Badea.

Meghan şi Harry, care s-au despărţit de familia regală la începutul lui 2020, în septembrie acelaşi an au semnat un acord de milioane de dolari cu Netflix. Ei au negat atunci, prin purtătorul de cuvânt, „că participă la vreun reality show”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel