Kate Middleton i-a adus un omagiu prințesei Diana, purtând un accesoriu plin de însemnătate, la Jubileu

Sursă foto: Twitter (@kates_rangers)
Sursă foto: Twitter (@kates_rangers)

Ducesa de Cambridge a strălucit purtând cerceii răposatei sale soacre, Lady Diana.

Luând notițe după alegerile vestimentare ale Reginei Elisabeta, care a purtat o broșă frumoasă ca un omagiu emoționant adus tatălui ei, ducesa de Cambridge a purtat o bijuterie specială, care au avut o legătură semnificativă cu un alt regal legendar. Într-o mișcare de clasă care a onorat atât tradiția, cât și familia, Kate Middletown și-a accesorizat aspectul Trooping the Colour cu cercei uimitori cu safir, din colecția de bijuterii a Prințesei Diana, pe care Regina Elisabeta o dăruise lui Lady D.

Middleton și-a consolidat statutul de „icon” internațional în ceea ce privește stilul, astfel încât fiecare lucru pe care îl poartă, de la pălăria fascinator de pe cap, până la șosetele de pe degetele de la picioare, este documentat și analizat și, adesea, imediat epuizat din stocurile magazinelor. 

Ducesa de Cambridge nu are absolut nicio reținere în a-și recicla look-urile. Și în timp ce ținuta lui Middleton la Jubileul de Platină, o rochie albă Alexander McQueen, a fost un aspect personalizat de data aceasta, bijuteriile ei au fost odată purtate de un alt regal admirat și elegant.

Nu este prima dată când ducesa de Cambridge își onorează regretata soacra purtând bijuteriile sale incredibile. Inelul de logodnă cu safir de 12 carate al lui Middleton, înconjurat de 14 diamante, i-a aparținut și Prințesei Diana.

Dar, desigur, Middleton a urmat exemplul celebrei ei soacre în moduri care sunt mult mai semnificative decât orice ar putea purta în jurul gâtului tău. Ambele femei sunt venerate pentru că sunt profund caritabile, amabile și cu picioarele pe pământ. Ducesa de Cambridge are aceeași legătură specială cu cei mici și nici măcar nu o deranjează dacă lumea sare peste titlurile regale, pentru a o numi direct „Kate”.

 Poate că lucrul pe care ambele femei îl împărtășesc cel mai mult este delicatețea. (Middleton a fost, de asemenea, surprinsă într-un colier frumos care poartă inițialele copiilor ei.)

Și dacă tributul strălucitor al lui Middleton adus Prințesei Diana nu a fost suficient de semnificativ, se întâmplă că moștenirea acelor safire să aibă o însemnătate și pentru regină. După cum se dovedește, acești cercei au fost un cadou de nuntă de la Regina Elisabeta către Prințesa Diana.

Este frumos să considerăm că și prințesa Charlotte le-ar putea purta într-o bună zi.

Jubileul de Platină a început în Marea Britanie

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat „inspirată” de dovezile de apreciere şi bunăvoinţă pe care le-a primit de-a lungul domniei sale, într-un mesaj adresat ţării cu ocazia sărbătoririi Jubileului său de Platină. Festivităţile care marchează al 70-lea an de domnie au început oficial ieri.

Milioane de britanici se pregătesc pentru marcarea aniversării prin petreceri de stradă, ​​în weekendul prelungit, de patru zile, notează BBC.

Există, de asemenea, o serie de evenimente oficiale, care încep cu parada Trooping the Color de joi și se termină duminică cu un concurs jubiliar în Londra.

Imaginile portret comandate special o înfățișează pe Regina arătând mulțumită, așezată pe un scaun, cu spatele la o fereastră, la castelul care a fost casa ei principală în ultimii doi ani. Faimosul Turn Rotund al reședinței istorice este vizibil în depărtare.

Ranald Mackechnie a realizat două portrete anterioare ale Reginei alături de Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și Prințul George, pentru a marca cea de-a 90-a aniversare a ei, în 2016.

În mesajul său jubiliar, monarhul a spus: „Sunt în continuare inspirată de bunăvoința care mi-a fost arătată și sper că zilele următoare vor oferi o oportunitate de a reflecta la tot ceea ce s-a realizat în ultimii 70 de ani, în timp ce ne uităm la viitor cu încredere și entuziasm.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel