Karl Lagerfeld i-a oferit consiliere vestimentară Angelei Merkel

urn:newsml:dpa.com:20090101:120225-99-00497
urn:newsml:dpa.com:20090101:120225-99-00497

Cunoscutul creator de modă Karl Lagerfeld, i-a oferit cancelarului german, Angela Merkel, o serie de sfaturi vestimentare, pentru a fi în pas cu moda, dar și pentru a se mișca cât mai ușor.

În cadrul unui interviu acordat săptămânalului Focus, publicat sâmbătă, Karl Lagerfeld consideră că "în ansamblu”, codul vestimentar al Angelei Mekel este bun, ”dar tăietura ar trebui să fie mai îngrijită", adăugând și că ”ar trebui să poarte o vestă deschisă peste o cămaşă şi pantaloni tăiaţi mai bine”.

Apreciind modul în care se coafează și culoarea părului care îi pun foarte bine în valoare "ochii săi albaştri frumoşi şi nasul său fin", designerul consideră că adoptarea unor jachete bine croite și din materiale mai fine i-ar oferi Angelei Merkel libertate de mișcare.

Cancelarul Germaniei, considerată cea mai puternică femeie din lume, este adepta unui stil clasic, combinând pantaloni purtaţi peste pantofi cu tocul jos cu veste colorate, cu nasturi, pe care le schimbă în funcţie de anotimp şi de reuniunile politice.

Singura extravaganță în materie vestimentară de care a dat dovadă Angela Merkel a fost în cursul unei serate la Opera din Oslo, în 2008, când a apărut cu un decolteu adânc, un gest care, de altfel, nu s-a mai repetat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel