Kara, adoptată. Cățelușa bătută, explozie de fericire cu noul stăpân - video

Kara
Kara

Kara, cățelușa bătută cu pumnii în tramvaiul 25 chiar de către stăpâna sa, a fost adoptată.

Kara, o cățelușă foarte iubitoare, are de astăzi un stăpân care deja o iubește. Iar Kara îl răsplătește cu toată dragostea de care este capabilă.

”Kara a fost adoptată. Cățelușa lovită de stăpâna ei într-un tramvai și predată ulterior de proprietară Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor în urma anchetei derulate de Serviciului Poliția Animalelor din cadrul Poliției Locale a Mun. București, a fost adoptată de un tânăr din București.

Andrei are 31 de ani și iubește animalele. Locuiește în București, dar este originar din Sibiu, acolo unde locuiesc părinții lui ce au o cățelușă metis de Amstaff, în vârstă de 10 ani. Tânăr fiind, o va ajuta pe Kara să consume energia specifică vârstei.

Andrei a crescut odată cu Luna, cățelușa Amstaff de la Sibiu, pe care a adus-o acasă încă de când era cât palma. Faptul că Andrei cunoaște această rasă în toate etapele ei a constituit un avantaj în alegerea lui.

Andrei nu are un alt câine în București, fapt care a fost de asemenea luat în calcul, deoarece am dorit ca noul proprietar să aibă timp suficient pentru Kara. Și desigur, Andrei nu deține nicio pisică, știm deja, Kara nu agreează pisicile.

Îți dorim o viață frumoasă și liniștită, Kara, așa cum meriți!

Mulțumim tuturor pentru mesajele trimise și pentru interesul arătat față de adopția Karei. Dorim să reamintim cu această ocazie că în centrele noastre avem sute de căței care așteaptă să fie adoptați”, a fost mesajul transmis de ASPA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel