Kanye West, un nou caz Djokovic în Australia? "Nu contează cine eşti, aşa spun regulile"

Sursă foto: Instagram - Kanye West
Sursă foto: Instagram - Kanye West

Kanye West ar urma să aibă un turneu în Australia în luna martie, dar autorităţile îl avertizează că trebuie să respecte regulile, altfel nu va fi lăsat să intre pe teritoriul ţării. 

Artistul hip-hop Kanye West va trebui să fie complet vaccinat dacă vrea să cânte în Australia, a declarat sâmbătă prim-ministrul Scott Morrison. Declarația premierului vine după ce mai multe din industria muzicală spun că artistul hip-hop şi-ar planifica un turneu australian pentru luna martie.

Avertismentul vine la doar două săptămâni după ce speranţele superstarului tenisului Novak Djokovic pentru un titlu de Grand Slam au fost spulberate, atunci când o instanţă a confirmat decizia guvernului de a-i anula viza din cauza regulilor COVID-19 şi a statutului său de nevaccinat.

„Regulile spun că trebuie să fii complet vaccinat”, a spus Morrison într-o conferinţă de presă, citat de Reuters. „Se aplică tuturor, aşa cum au văzut-o deja oamenii. Nu contează cine eşti, aşa sunt regulile. Le urmezi, poţi veni. Nu le respecţi, nu poţi", a adăugat premierul.

Reprezentanţii lui West nu au comentat încă declaraţiile, scrie Mediafax.

Nu se ştie dacă West e vaccinat

Starea de vaccinare a artistului este, deocamdată, necunoscută. Într-un interviu din 2021, el a spus că a primit o doză de vaccin, dar, într-un alt interviu din 2020 pentru revista de afaceri Forbes, el a numit vaccinarea „semnul fiarei”.

Australia, una dintre naţiunile cel mai puternic vaccinate împotriva COVID-19, s-a luptat în ultima lună cu un val exploziv de infecţii cauzate de varianta cu răspândire rapidă Omicron, cu aproximativ 2 milioane de cazuri înregistrate.

Sâmbătă, 97 de persoane au murit, după recordul pandemiei de vineri de 98 de decese. Oficialii din domeniul sănătăţii din mai multe state au spus, totuşi, că internările în spitale au arătat semne de scădere.

Novak Djokovic, care spera să-şi apere titlul de campion la Australian Open şi să devină primul tenisman din istorie cu 21 de titluri de Mare Şlem în palmares, s-a întors în Serbia după unsprezece zile de controverse sportive, judiciare şi diplomatice, generate de opoziţia sa de a se vaccina împotriva Covid-19.

Pe 5 ianuarie, la sosirea în Australia, Novak Djokovic a fost reţinut pe aeroportul din Melbourne, iar viza sa de intrare, obţinută în urma unei scutiri medicale de la vaccinarea obligatorie impusă de autorităţile australiene, a fost revocată. Cinci zile mai târziu, pe 10 ianuarie, campionul sârb a obţinut în justiţie anularea deciziei de revocare a vizei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel