Kanal D te invită ”La un pas de fericire”

Postul TV Kanal D invită telespectatorii să urmărească, începând din 8 februarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.15, un nou serial turcesc,  intitulat “La un pas de fericire”, informează un comunicat remis redacției.

“La un pas de fericire” este povestea impresionantă a unei mame care, deși își crește singură fata, ea face totul pentru ca visul fiicei de a fi o mare actriță, să devină realitate. Povestea impresionează prin relația extraordinară dintre mama și fiica, prin respectul și sinceritatea împărtășite, prin optimismul și veselia de care dau dovadă în grele momente ale vieții.

Ipek, în vârstă de 17 ani, pleacă de acasă la Istanbul pentru a urma Facultatea de Teatru, în pofida dorinței mamei sale care o vedea la Facultatea de Asistență Medicală. Întoarsă în localitatea de baștină, Balikesir, Ipek este solicitată să interpreteze  un rol pe scena teatrului local.  Aici, noua aspirantă la titlul de actriță realizează un spectacol grandios care o impresionează pe mama care-i nu-i acordase încredere până atunci.

Astfel, visul lui Ipek devine și visul mamei, care va deveni cea mai mare susținătoare a fiicei sale, ajutând-o să termine cursurile Facultății de Teatru.

Povestea impresionantă a noului serial “La un pas de fericire”, care va debuta la Kanal D, din 8 februarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.15, la Kanal D este susținută de jocul deosebit al actorilor Hümeyra, Ozge Ozpirinçci, Rojda Demirer, Serkan Altunorak, Alper Saldiran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel