Kanal D: ”Draga mea prietenă” demarează noul sezon cu Laurette

tn
tn

Gabriela Cristea Toader revine în atenția publicului Kanal D începând de luni, de la ora 10.00, cu emisiunea “Draga mea prietenă”. După o vacanța petrecută în București și în Sibiu, alături de soțul ei și de prieteni apropiați ai cuplului, vedeta Kanal D este gata de muncă și invită telespectatorii la o primă ediție din acest an, unde Laurette își destăinuie talentele de proaspătă mămică.

“Sunt nerăbdătoare să încep un nou sezon al emisiunii <Draga mea prietenă>. Mi-e dor de colegi, de public, de atmosfera din platoul emisiunii. Vă aștept începând de luni, de la ora 10.00, să urmăriți subiecte interesante și invitați unul și unul!”, a declarat Gabriela Cristea Toader.

Telespectatorii vor afla luni, urmărind “Draga mea prietenă”, cum a metamorfozat-o maternitatea pe Laurette. Operațiunea schimbatului de scutece, problemele acumulării nedoritelor kilograme, grijile apărute odată cu apariția în viața ei a primului copil, toate acestea vor fi împărtășite de frumoasa mulatră publicului Kanal D.

Emisiunea “Draga mea prietenă”, prezentată de Gabriela Cristea Toader, invitați surpriză și subiecte interesante, va putea fi urmărită zilnic, de luni până vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel