Kamara a dat-o pe față cu noua iubită!

Spre sfârșitul lunii iunie, Kamara a început să posteze pe paginile sale de socializare poze cu o fată care părea misterioasă. 

Cu toții s-au întrebat dacă aceasta este sau nu noua sa iubită, dar artistul a fost, la început zgârcit în declarații.

Acum, pare să fi dat cărțile pe față! Și-a dus iubita la mare, pe litoralul românesc, a sărutat-o cu foc și a arătat poza tuturor, căci a urcat-o pe Facebook. Kamara nu se mai ascunde și dacă la început a fost reticent în a se lansa în declarații cu privire la noua sa cucerire, de teamă că relația este la început și nu a vrut să se grăbească, iată că a dat-o pe față!

Roberta Alexa, iubita lui Kamara, a apărut la emisiunea „Te vreau lângă mine”, fiind în căutarea unui partener de viață. Destinul i l-a adus însă în brațe pe artist.

(oar_w460)

Kamara a traversat o perioadă nu tocmai favorabilă pe plan sentimental. Artistul și fosta lui soție, Oana, care i-a dăruit un băiețel pe nume Leon, de 4 ani, au decis să se despartă după cinci ani de relație. Kamara a fost implicat într-un scandal, fiind vorba de un triunghi amoros, căci între el și soția lui a apărut și amanta Mădălina. Cântărețul și-a asumat la un moment dat relația cu amanta și de aici a pornit iureșul. Un adevărat maraton sentimental! Mai ales după ce acesta a fost părăsit de amantă… Acum pare să-și fi găsit liniștea. Cel puțin pentru o perioadă!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel