Kamala Harris spune că Joe Biden nu e prea în vârstă pentru un nou mandat: Intenționez să candidez cu el în 2024

Kamala Harris spune că intenționează să candideze alături de Joe Biden la alegerile din 2024.

Biden nu a declarat oficial că va candida pentru un nou mandat, dar toate semnele sugerează că o va face. Joi, medicul de la Casa Albă l-a declarat „apt pentru serviciu îndeplinirea pe deplin a tuturor responsabilităților fără nicio scutire sau acomodare”.

Tot joi, însă, Politico a raportat îngrijorarea în rândul democraților că, la peste 80 de ani și deja cel mai în vârstă președinte din toate timpurile, Biden este prea în vârstă pentru a candida pentru un al doilea mandat la sfârșitul căruia ar avea 86 de ani.

Site-ul a mai raportat că unele persoane din interior cred că Harris nu ar fi nici ea un bun candidat la președinție.

Vorbind pentru NBC, Harris a spus: „Cred că este foarte important să ne concentrăm pe nevoile poporului american și nu pe discuțiile politice din Washington DC”.

Ea a fost, de asemenea, întrebată despre Nikki Haley, fostul guvernator al Carolinei de Sud și ambasador al ONU în vârstă de 51 de ani, care candidează acum pentru nominalizarea la președinția republicană, care a cerut o „nouă generație” de lideri și a spus că politicienii de peste 75 de ani ar trebui să fie supuși testelor obligatorii de sănătate mintală.

Harris, în vârstă de 58 de ani, a spus că Haley folosește „un limbaj foarte codificat”, adăugând: „Ceea ce știu din călătoriile prin țara noastră este că poporul american își dorește lideri care să vadă ce se întâmplă în viața lor și să creeze soluții.

„În Joe Biden, avem un președinte care este probabil unul dintre cei mai vechi și mai puternici președinți americani pe care i-am avut în răspunsul său la nevoile poporului american”, a spus ea.

În plus, Kamala a precizat că președintele SUA „a spus că intenționează să candideze pentru un nou mandat... și intenționez să candidez cu el ca vicepreședinte”, conform The Guardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel