Kamala Harris în România. Ce nu s-a văzut la TV. GALERIE FOTO

Kamala Harris, vicepreședintele american, s-a aflat, vineri, pentru câteva ore la București, într-un  turneul-fulger, care a cuprins și Polonia.

Kamala Harris a fost primită la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis, alături de președinții celor două Camere, Florin Câțu și Marcel Ciolacu, de premierul Nicolae Ciucă și de ambasadorul României la Washington, Andrei Muraru.

Aflată la a treia vizită în Europa, vicepreședintele SUA, după aterizarea în jurul orelor 13,10 pe Aeroportul Henri Coandă,  a sosit pe platoul Marinescu de la Palatul Cotroceni la orele 14,00, potrivit programului Administrației Prezidențiale.

Garda de onoare postată la sosirea vicepreședintelui SUA nu a fost trecută în revistă din cauză că oaspetele american nu are gradul echivalent al președintelui României, Klaus Iohannis. 

Dpă ceremonia de primire a urmat  fotografia oficială în Holul de onoare, după care au urmat convorbiri tete-a-tete şi convorbiri oficiale, la finalul cărora, cu o întârziere de 30 de minute,  la ora 16,00, a avut loc declarația comună și o scurtă conferință de presă, cu câte  două întrebări din partea presei române  și a celei americane. Foto galerie: Crișan Andreescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel