Kadîrov, liderul cecen pro-Putin cu vilă în Dubai și avion personal, recunoaște 'erori' comise în războiul din Ucraina

Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada cu care defilează. „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii” / Foto: Captură video Youtube Tribune Jateng
Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada cu care defilează. „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii” / Foto: Captură video Youtube Tribune Jateng

Ramzan Kadîrov, liderul pro-Kremlin al Ceceniei, a admis miercuri 'erori' comise în faza iniţială a campaniei militare ruse în Ucraina, lansată la 24 februarie, dar care, potrivit celor spuse de el, au fost remediate pe parcurs, potrivit EFE.

'La început au fost erori, unele deficienţe, dar în prezent totul merge 100% conform planului şi vom elibera Ucraina', a declarat Kadîrov într-o intervenţie la forumul 'Noile orizonturi', organizat de societatea rusă 'Znanie' ('Cunoaştere').

Liderul cecen informează frecvent despre mersul 'operaţiunii militare speciale' ruse în Ucraina prin contul său Telegram, unde difuzează imagini realizate de soldaţi ceceni care participă la campania rusă.

Ramzan Kadîrov susţine că, săptămânal, sute de voluntari sosesc la baza din Gudermes, situată la circa 36 kilometri de Groznâi, pentru a merge în Ucraina, notează Agerpres.

Citește și - Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada cu care defilează. „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii”

Liderul cecen Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada cu care defilează.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, are vilă în Dubai și avion personal, arată jurnaliștii de la portalului Ukrainskaya Pravda, într-o investigație publicată pe 30 martie.

O fotografie cu liderul cecen Ramzam Kadîrov a devenit virală după ce acesta a apărut în bocanci Prada de 1.500 de euro la o paradă organizată înainte de a-și trimite trupele în Ucraina.

Întrebat de unde are bani, Kadîrov a spus: „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii”. Vezi articolul inițial aici!

Citește și - Primul proces pentru crime de război după invazia rusă se deschide miercuri la Kiev

Justiţia ucraineană începe miercuri primul său proces pentru crime de război de la pătrunderea trupelor Moscovei pe teritoriul său, cel al unui soldat rus acuzat că a împuşcat un civil neînarmat, notează AFP. Procesul, care ar trebui să fie urmat rapid de alte câteva, va fi un test pentru sistemul judiciar ucrainean, într-un moment în care instituţiile internaţionale îşi desfăşoară şi ele propriile anchete cu privire la abuzurile comise de trupele ruse în această ţară. Vadim Şişimarin, 21 de ani, va compărea de la orele 14.00 (11.00 GMT) în faţa tribunalului districtului Solomiansky din Kiev, unde va trebui să dea explicaţii cu privire la moartea unui bărbat de 62 de ani, la 28 februarie, în nord-estul Ucrainei. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel