Kadîrov amenință Polonia cu invazia și cu dezmembrarea: Lupta cu satanismul trebuie să se desfășoare în toată Europa. Vom susține un referendum în Silezia

Ramzan Kadîrov, un aliat cheie al președintelui rus Vladimir Putin, a început să amenințe și Polonia cu invazia.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a sugerat că Rusia ar trebui să invadeze și Polonia, după ce anul trecut a lansat o invazie fără precedent în Ucraina.

„Am afirmat în repetate rânduri că lupta împotriva satanismului ar trebui să se desfășoare în toată Europa și, în primul rând, pe teritoriul polonez”, a scris Ramzan Kadîrov, președintele Ceceniei, pe Telegram. De asemenea, el îi asigură pe polonezi despre disponibilitatea Rusiei de a genera un referendum în Voievodatul Silezia.

Kadîrov își începe postarea declarând că Polonia „cerșește arme de la SUA”.

„În sprijinul Ucrainei, Varșovia a reușit să rămână fără resurse militare și acum este confuză. Dacă, după finalizarea cu succes a operațiunii militare speciale, Rusia începe demilitarizarea altei țări? După Ucraina, pe hartă este Polonia!”, a scris Kadîrov.

Referendum de independență în Voievodatul Silezia

Președintele cecen continuă afirmând că „personal a avut întotdeauna această intenție”.

„Am afirmat în repetate rânduri că lupta împotriva satanismului ar trebui să se desfășoare în toată Europa și, în primul rând, pe teritoriul polonez. Așa că este timpul ca polonezii să-și revină în fire. Da, situația în care se află este dificilă. În iulie, va avea loc un Marș al Autonomiei Sileziei, care atrage în fiecare an mai mulți participanți.

Pentru mine, această regiune a Poloniei merită un statut special de independentă, acolo este nevoie urgent de un referendum, în care Rusia să poată oferi asistență organizatorică”, mai scrie liderul cecen, conform Poland Daily 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel