Justiția din România va oferi mai multă libertate de mișcare fraților Tate, în așteptarea procesului pentru trafic de persoane

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Influencerul controversat Andrew Tate și fratele său Tristan vor avea mai puține restricții de mișcare în timp ce așteaptă procesul pentru acuzațiile de trafic de persoane, după ce un judecător român a decis că pot călători în țară, au declarat reprezentanții lui Tate, joi, potrivit Reuters.

Tate a fost inculpat în iunie împreună cu fratele său Tristan și două suspecte românce pentru trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat pentru a exploata sexual femei, acuzații pe care le-au negat.

În august, frații Tate au fost eliberați din arest la domiciliu, dar au fost obligați să rămână în capitala română, București.

„Această ajustare a controlului judiciar semnifică o evoluție notabilă în procedurile legale în curs, reflectând angajamentul fraților Tate și al echipei lor juridice de a-și curăța numele”, au declarat reprezentanții lui Tate/

Un judecător a slăbit anterior restricțiile de mișcare ale lui Tate în septembrie, dar această decizie a fost anulată pe cale de apel.

Un purtător de cuvânt a declarat că instanța nu a pronunțat încă o hotărâre cu privire la o solicitare separată a fraților ca bunurile confiscate, cum ar fi mașinile și bijuteriile, să li se returneze.

Procurorii susțin că frații Tate, care au cetățenie dublă americană și britanică, au atras șapte femei să facă pornografie pretinzând că sunt într-o relație cu ele.

Avocații martorilor și al victimelor presupuse ale lui Tate spun că sunt hărțuiți și intimidați într-un efort de a-i sili să tacă. Reprezentanții lui Tate neagă acest lucru.

Andrew Tate a devenit popular printre mulți tineri bărbați prin proiectarea unei imagini ultra-macho centrată pe mașini rapide, femei frumoase și bani.

În timp ce Tate, un misogin autoproclamat, spune că conținutul său online își propune să ajute tinerii bărbați să se autodepășească, criticii spun că acesta denigrează femeile și încurajează publicul să adopte opinii sexiste.

Procesul fraților Tate este așteptat să înceapă în lunile următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel