Jurnalistul Dragoș Boța, pe lista mafiei din Timișoara: Acesta este pistolul cu care trebuia să fiu executat

Dragoş Boţa
Dragoş Boţa

Dragoș Boța a fost la un pas de a fi ucis de o grupare interlopă din Timișoara. Jurnalistul a prezentat imaginea cu pistolul cu care ar fi trebuit să fie împușcat.

"Acesta este pistolul cu care trebuia să fiu executat pentru că mi-am permis să dezvălui în ultimii ani legăturile dintre crima organizată din Timișoara și administrația acestui oraș. Un glonț sau poate mai multe pentru că am refuzat să înțeleg mesajul mafiot transmis în iunie 2018” a scris jurnalistul Dragoș Boța pe Facebook, unde a adăugat următoarea fotografie: 

Deși mărturisește că se aștepte la un nou val de atacuri care să-l vizeze, jurnalistul de la Press Alert spune că va continua să-și facă datoria: ”Voi continua să-mi fac meseria de jurnalist și să dezvălui acest cancer al crimei organizate și corupției care a transformat frumosul oraș al florilor în Mica Sicilie a României. Pentru că oamenii din cetate trebuie să știe ce se întâmplă. Asta este datoria mea ca ziarist - să le spun adevărul. Și asta nu voi negocia niciodată”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel