Jurnalistul BBC Charlie Ottley și-a cumpărat o fermă în Transilvania: Am 6.000 de mp de PARADIS

Foto: Instagram / Charlie Ottley
Foto: Instagram / Charlie Ottley

Charlie Ottley, un jurnalist BBC îndrăgostit de ani buni de România, și-a cumpărat o fermă în județul Brașov. 

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, de la BBC, cunoscut pentru serialele Wild Carpathia în România, a anunțat că și-a cumpărat o fermă în localitatea Șirnea, un sat în comuna Fundata, din județul Brașov. 

Charlie Ottley s-a arătat îndrăgostit de ani buni de România și a promovat semnificativ țara noastră în întreaga lume. Acum, acesta s-a hotărât să își cumpere o locuință. Mai exact, o fermă pe un teren de 6.000 de metri pătrați. 

”Bine, acum sunt mândrul proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea, mulțumită în mare parte partenerului meu Oana și tatălui ei, Constantin Mihai. Plățile finale au fost efectuate și contractul semnat. Se încheie un capitol, începe un nou capitol. A fost nevoie de doar șase luni de birocrație și documente, dar am 6.000 de metri pătrați de paradis!”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Instagram. 

Vezi imaginile: 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ok so I am now the proud owner of a farm in the Carpathians in the glorious village of Sirnea thanks largely to my partner Oana and her father Constantin Mihai. ???? Final payments made and contracts signed. One chapter ends, a new chapter begins. It only took six months of bureaucracy and paperwork but I have 6000 square metres of paradise! Time to pop a few corks!! ???????????????????? #romania #celebrate #newhouse #nature #wild #beauty #wilderness #piatracraiului #carpathians #traditional #historic #wow #home #house #homesweethome

O postare distribuită de Charlie Ottley Poet&Presenter (@charlieottley) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel