Jurnaliştii "respectabili" de la Realitatea, chemaţi de Elan Schwartzenberg să-l intervieveze

sigla-realitatea-tv
sigla-realitatea-tv

Noul acţionar majoritar de la Realitatea, Elan Schwartzenberg, a convocat jurnaliştii "respectabili", "credibili" de la Realitatea să-l intervieveze. Felul în care a fost lansată invitaţia este, însă, unul de natură să-i determine pe jurnalişti să nu accepte această invitaţie.

Contactat de Realitatea TV, Elan Schwartzenberg a declarat că de vineri este proprietarul a 92 la sută din acţiunile Realităţii TV. El a precizat că vrea să participe luni seara la o emisiune specială la Realitatea TV la care să fie intervievat de toţi jurnaliştii respectabili ai postului. Nimeni nu este dispus să se prezinte la o astfel de emisiune, ne-au declarat surse din interiorul Realitatea Tv, susţinînd că Elan Schwartzenberg ar trebui să definească termenul de "jurnalist respectabil, credibil" cînd lansează astfel de invitaţii.

Pe de altă parte, actualul management al Realitatea susţine că noua structură a acţionariatului nu ar trebui să modifice felul în care se desfăşoară activitatea în prezent. "Domnul Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea. El nu poate să fie implicat în managementul Realitatea", a spus Sebastian Ghiţă pentru Mediafax.

Ghiţă a precizat că el (ca persoană desemnată de compania Asesoft, n.r.) va continua să managerieze Realitatea, respectând astfel contractul semnat între Asesoft şi Realitatea Media, în octombrie 2010, şi care are o valabilitate de cinci ani.

Întrebat ce va face dacă Sorin Ovidiu Vîntu va decide totuşi să îl implice pe Elan Schwartzenberg în managementul Realitatea, Sebastian Ghiţă a spus: "Domnul Vîntu nu are nicio calitate la Realitatea. Domnul Vîntu este o persoană fizică din România".

Totodată, întrebat ce va face dacă Adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media va anunţa luni că a decis rezilierea contractului cu Asesoft, Sebastian Ghiţă a spus că doar instanţa poate să decidă acest lucru. "Un contract între două societăţi nu poate fi desfăcut decât în instanţă. Conform legilor din România numai o instanţă se poate pronunţa asupra acest lucru, nu AGA Realitatea Media", a spus Sebastian Ghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel