Jurnaliștii, parte din ”familia” salvatorilor de vieţi din România

prim ajutor
prim ajutor

În cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti a avut loc festivitatea de acordare a diplomelor de absolvire a cursului de iniţiere în acordarea primului ajutor "UMFără frontiere", program dedicat exclusiv jurnaliştilor din România.

Parte din campania de prevenţie "Asumă-ţi să fii sănătos!" a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti , cursul de iniţiere în acordarea primului ajutor "UMFără frontiere" (Urgenţă Medicală Fără Frontiere), dedicat exclusiv jurnaliştilor din România a reuşit să suscite interesul multor jurnalişti din presa scrisă, online, radio sau televiziune.

Intitulat generic "UMFără frontiere" (Urgenţă Medicală Fără Frontiere), cursul vine în completarea experienţei jurnalistice în contextul în care, de cele mai multe ori, în cazurile dramatice (accidente rutiere sau de alt gen), jurnaliştii au demonstrat că pot fi prezenţi la faţa locului chiar şi înaintea echipajelor medicale de salvare. Prin însuşirea unor tehnici precise privind acordarea primului ajutor, jurnaliştii au fost instruiţi să intervină în cazuri de urgenţă majoră, putând astfel să dea o şansă în plus vieţii conaţionalilor aflaţi în impas.

La finalul acestui curs, în urma unei examinări riguroase, absolvenţii au primit girul specialiştilor în domeniu din cadrul UMF "Carol Davila" din Bucureşti să acorde , chiar şi în caz de forţă majoră, primul ajutor medical celor aflaţi în suferinţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel