Jurnaliști România TV, agresați de fiul lui Dincă. Eugen Chelemen, redactor-șef România TV: E un PERICOL PUBLIC!

Fiul lui Dincă agresează jurnaliștii
Fiul lui Dincă agresează jurnaliștii

Eugen Chelemen, redactor-șef România TV, a izbucnit după ce fiul lui Gheorghe Dincă a luat la bătaie jurnaliștii, la ieșirea din sediul CNA. 

'Este o zi rușinoasă pentru statul român! După ce două fete au fost omorâte de acest clan de criminali, sunt lăsați pe drumuri să atace jurnaliștii! Să vadă o țară întreagă ce face clanul Dincă! Vine la București și omoară jurnaliștii pe stradă! În acest moment, operatorul România TV are capul spart! Operatorul Antena 3 a fost lovit pentru că în țara asta nu mai există libertate de exprimare. În țara asta, trebuie să facem legile, precum comandă toți demenții, printre care și Dincă.' a spus Eugen Chelemen.

'Rog instituțiile statului să se autosesizeze și să facă dreptate. Acest pui de criminal, despre care există mai multe acuzații extrem de grave, va trebui anchetat și trebuie să plătească! Este un pericol public acest individ! Imaginile pe care le vedem, stimați telespectatori, sunt imagini care țin de pericol public! Lovește oameni pe stradă! I-a spart capul!' a precizat Eugen Chelemen, la România TV.

Prezentatorul TV, Cristina Șincai, a anunțat că postul de televiziune România TV va depune plângere penală după acest incident. Amintim faptul că fiul şi fiica lui Gheorghe Dincă au fost, marţi, la sediul CNA. Aceştia au reclamat modul în care televiziunile au prezentat informaţii despre ei în dosarul Caracal. La ieșirea din sediul CNA, jurnaliștii au încercat să îi ia o declarație fiului lui Gheorghe Dincă, la care acesta a ripostat violent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel