Jurnaliști neacreditați de către Tudorel Toader. Ciutacu: PSD este într-o capcană

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

România TV s-a declarat solidară cu jurnaliștii a căror solicitare de acreditare a fost respinsă de către ministrul Justiției, Tudorel Toader. Jurnalistul Victor Ciutacu și-a expus părerea cu privire la gestul fără precedent.

Jurnalistul Victor Ciutacu este alături de colegii săi și condamnă refuzul lui Tudorel Toader de a îi acredita la Ministerul Justiției pe Ovidiu Oanță și Ionela Arcan.

Domnul ministru nu are ce să caute acolo. Mă bucur că lumea a ajuns la concluzia asta. În doi ani și jumătate de guvernare, ministrul Justiției nu a făcut altceva decât să încurce coaliția de guvernământ. Domnul Toader își forțează demiterea. Face tot felul de gesturi de genul acesta doar pentru a pleca din Guvern și să spună că l-a dat afară dictatorul cu mustață, pentru că nu a vrut să îi dea amnistia și grațierea. Bănuiesc că asta va fi situația domnului ministru Tudorel Toader. Într-adevăr, PSD este într-o capcană. Trebuia să îl dea de o sută de ori afară până acum. Dacă o face acum, o să spună că nu a vrut să semneze faimoasele ordonanțe de urgență, completele de 5, de 3, și așa mai departe, a afirmat Victor Ciutacu, prezent prin legătură telefonică, în jurnalul de știri, de la România TV.

Care a fost reacția lui Toader după ce a refuzat să acrediteze unii jurnaliști la MJ 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a avut prima reacție după ce unor jurnaliști nu le-a fost acceptată solicitarea de acreditare la MJ.

Despre respectarea clauzelor de acreditare!

In documentele de acreditare la MJ , exista o clauza prin care se prevede-" ma angajez sa respect regulile de conduita".
In repetate randuri, am facut apel pentru respectarea respectivei clauze!, a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Jurnaliști neacreditați la Ministerul Justiției. Toader, prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel