Jurnaliști agresați la Caracal

O echipă a Romania Tv a fost agresată în fața Hotelului Romula din Caracal, când se pregătea să intre în direct. Aceștia urmau să povestească despre o rețea de prostituție care a fost destructurată în urma unei anchete DIICOT în 2012, transmite Romania Tv.

Reporterul Petronela Axinte a povestit că în momentul în care se pregăteau să intre în direct echipa a fost atacată de patronul acestui hotel. "Noi ne pregăteam să intrăm în direct și să relatăm despre ceea ce s-a întâmplat în acest Hotel și care sunt legăturile dintre locația respectivă și interlopii din zonă iar atunci s-a năpustit asupra noastră patronul acestui hotel care este nimeni altul decât cumnatul lui Sandu Sebastian zis Bebe Strungaru. Ei bine, de numele acestui hotel se leagă foarte multe lucruri negative. În primul rând, acest hotel a fost amintit în dosarul de proxenetism (rețeaua destructurată în perioada 2012-2014), mai exact membrii acestei rețele racolau fete, în special minore pe care le exploatau sexual iar aceste acte sexuale, contra cost bineînțeles, aveau loc chiar în Hotelul Romula".

Complici în libertate

"Printre clienții acestor fete se număra chiar și cumnatul proprietarului locației, acest Sandu Sebastian zis Bebe Strungaru. De acest hotel se leagă și numele lui Gheorghe Dincă pentru că acesta aici și-a parcat autoturismul în ziua în care a lăsat-o singură în casă pe Alexandra, moment în care fata de 15 ani a reușit să sune la Poliție. Tot acolo, în parcarea hotelului a scăpat Gheorghe Dincă de bijuteriile fetei în încercarea de a își ascunde urmele și legăturile cu această fată și, coincidență sau nu, tot în acest loc a fost aruncat și telefonul Alexandrei mai exact în spatele hotelului în parc. Iată că se conturează tot mai clar ipoteza că Gheorghe Dincă nu a acționat de unul singur ci a avut unul sau mai mulți complici și care acum sunt în libertate", a conchis reporterul.

Vezi și: Cazul Caracal. Scandal la România TV cu soția lui Bebe Strungaru, un posibil complice cu Dincă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel