Jurnalistă TVR, moment DRAMATIC: Corpul mi s-a învinețit

Diana Brâncuş, jurnalistă TVR pe sănătate, şi-a adus aminte de momentul în care s-a născut a doua oară, după ce a scăpat ca prin minune după un accident de circulaţie. 

"Niște dureri foarte puternice de cap, tot mai dese în ultima perioadă, mi-au reamintit de cele pe care le-am simțit după ce un microbuz de marfă m-a proiectat în aer de pe trecerea de pietoni în 1996, la Timișoara. Nu împlinisem 20 de ani.

A fost un miracol că am scăpat cu viață. Toți erau șocați și nu-și explicau cum de mai sunt vie, inclusiv eu. Atunci când eram în aer, m-am gândit că asta a fost... dar când am căzut pe asfalt, am simțit ca și cum o forță mă împinge de jos, ca la jucăria Hopa-Mitică. Și m-am trezit pe trotuar, în picioare. Nu-mi amintesc cum am ajuns acolo, doar că începusem să tremur și că mă durea tare degetul mic de la o mână.", a scris Diana Brâncuş pe pagina sa de Facebook. 

"Nimeni nu îşi explică..."

"Șoferul, care nici măcar nu a anunțat poliția și nu a fost sancționat în vreun fel, m-a dus la Urgență, unde mi s-a făcut o radiografie.

Nimeni nu-și explică cum de nu am suferit traumatisme care să mă ucidă sau să mă nenorocească pe viață, așa cum au pățit alții în accidente similare.

Corpul mi s-a învinețit pe partea loviturii și multă vreme am avut niște dureri de cap teribile care nu-mi treceau nici cu pastilele foarte tari pe care mi le-au prescris la spital. Medicii mi-au spus atunci să revin după șase luni să mai fac o radiografie craniană, ca nu cumva să se formeze în timp vreun cheag de sânge. Nu am mai făcut acel control.

Am simțit că voi fi bine și am avut credința că dacă Dumnezeu m-a lăsat pe pământ la acea cumpănă, are grijă de mine în continuare.", a mai scris jurnalista. 

"Am înţeles de ce trebuia să rămân în viaţă"

"Am conștientizat însă că viața pământească ni se poate sfârși în orice clipă, când nici nu ne trece prin cap că am putea păți ceva. Nici eu nu mă gândeam că în timp ce traversam legal pe trecerea de pietoni, în același timp cu alte persoane, voi fi aruncată în aer de un microbuz.

Am înțeles ulterior de ce trebuia să rămân în viață, întreagă. Și de ce am ajuns la București, fără pile și compromisuri.

Aveam multe de făcut pe lumea aceasta pentru alți oameni care aveau nevoie de ajutor. Și să mă bucur și să ofer bucurie și dragoste.

Durerile de cap mi-au reamintit de cumpăna dintre viață și moarte, dar, cel mai important, că există miracole!
Și că nu putem fi doborâți de lovituri și de încercări, dacă avem credință.

Dumnezeu ne iubește, ne protejează și ne întărește!", a conchis Diana Brâncuş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel