Jurnalista Teodora Maftei, rănită grav în incendiul de la Club Colectiv

Jurnalista Teodora Maftei, în vârstă de 32 de ani, care vineri seara a fost grav rănită în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală și a fost operată în trecut de șapte ori, din care de trei ori pe creier, va fi transportată la o clinică din Germania, au declarat pentru Mediafax surse din familie.

Teodora, fotograf şi editor la Pro TV, se află momentan internată Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală, însă, la recomandarea medicului, tânăra ar trebui să ajungă în următoarele 48 de ore la Munchen.

În urmă cu 10 ani, Teodora a fost diagnosticată cu "chist arahnoidian de fosă posterioară", respectiv o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă, care nu poate fi eliminat și este asociat cu hipertensiunea intracraniană.

Până acum, Teodora Maftei a fost operată de șapte ori, din care de trei ori intervenții direct pe creier, trei intervenții la chist pe la gât, când medicii i-au montat un "furtun" de la chist până în stomac, care drenează surplusul de lichid, respectiv o dată a fost operată prin burtă, pentru a monta o valvă.

"Uneori e nevoie să mori puțin ca să simți cu adevărat că trăiești", spunea ea după prima intervenție.

[cieste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel