Jurnalist România TV, lecție de viață: Dacă nu ajungeam în orfelinat, nu cred că eram aici

Rafaelo Vargo
Rafaelo Vargo

Rafaelo Varga, reporter la România TV, cel care i-a impresionat în trecut pe jurații „X Factor” cu vocea și povestea sa de viață, a făcut mărturisiri emoționante, în prima zi de Paște, în emisiunea Cristinei Șincai.

Momentul lui Rafaelo Varga pe scena „X Factor" se numără printre cele mai emoţionante din concurs. Atunci, nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor, pe care i-a cucerit. De la Ștefan Bănică a smuls primele lacrimi din concurs. Viaţa lui s-a schimbat complet de la apariţia pe scena „X Factor". Visul de a deveni reporter îl avea încă din 2015.

Duminică, în prima zi de Paște, a făcut mărturiri emoționate la România TV, unde este reporter.

„M-a marcat foarte mult copilăria și am încercat să mă distanțez de momentele care nu îmi fac bine. Perioada orfelinatului nu e o perioadă tocmai ok. (...) Trebuie să le spunem copiiilor că școala e cea mai importantă. Nu am avut șansa de a fi în sânul unei familii și atunci trebuie să ne axăm pe școală, pe învățătură, pe a evolua. Asta ne ajută după 18 ani petrecuți în casa de copii. Ține de tine cât de mult vrei să evoluezi", a spus Rafaelo Varga în platoul România TV.

„A fost o lecție. O perioadă care m-a dus în punctul în care sunt eu acum. Dacă nu ajungeam în orfelinat, nu cred că ajungeam în locul în care sunt. La casa de copii am avut un pat, o masă, profesori care m-au ajutat să învăț. În tot răul a fost un bine. Încerc să văd binele din toată perioada aceea. Sunt un om binecuvântat, care a primit șansa de a face ceea ce îi place", a mai spus acesta în emisiunea Cristinei Șincai.

X FACTOR - Rafaelo Varga

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel