Un jurnalist român a fost agresat de un fotbalist

Un cunoscut jurnalist a căzut pradă furiei unui fotbalist.

Este vorba despre ziaristul Adi Soare care susține că a fost agresat atât verbal, cât și fizic de fostul jucător al Gloriei Buzău, Romeo Bunică. Afirmațiile sale sunt negate vehement de partea acuzată.

Incidentul s-a petrecut în incinta unui complex sportiv.

"Am vrut inițial să-l salut, însă nu am mai apucat, pentru că a început să mă înjure pe mine și pe familia mea, fără niciun motiv. Deși am încerct să calmez spiritele, Bunică m-a lovit cu o geantă în spate şi apoi a început să mă injure din nou, ca din senin. Nu am vrut să mă cobor la mintea lui și, după ce am fost lovit, am luat-o la fugă, pentru că Bunică a început să mă ameninţe şi să mă injure. De faţă la acest incident au mai fost şi alte persoane. Este incalificabil ce mi-a făcut pentru că acum mi-e frică să merg şi pe stradă", a declarat Adi Soare pentru Ziua de Buzău.

Pe de altă parte, Bunică spune că nu a avut loc niciun incident: "Are tot felul de dereglări şi de-aia inventează. E un dezaxat care minte pentru că eu nu i-am făcut nimic. Dacă susţine că l-am bătut, să probeze".

Jurnalistul Adrian Soare are de gând să apeleze la justiție pentru a i se face dreptate. Vrea ca fotbalistul să plătească pentru faptele sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel