Jurnalist Realitatea Plus spune că a fost BĂTUT CRUNT de polițiștii din Centrul Vechi al Capitalei: M-au lipit cu capul de asfalt

Un jurnalist de la Realitatea Plus afirmă că a făcut bătut crunt de polițiști, după ce a fost lipit cu fața de asfalt.

Sebastian Oancea, un jurnalist al postului de televiziune RealitateaPlus, ar fi fost bătut noaptea trecută de mai mulți agenți de la Secția de Politie Nr.10 din Capitală, transmite postul TV. Incidentul s-ar fi produs în Centrul Vechi al Bucureștiului. 

"Mi-au pus cătușele la mână, m-au lipit cu capul de asfalt și cu genunchii, m-au urcat în mașina de poliție flancat de doi polițiști care în tot drumul până la Secția 10 mi-au dat pumni. M-au dat și cu capul de banchetă. În fața secției m-au dus fix ca pe un infractor. Le-am explicat tot drumul că fac un abuz, dar nu i-a interesat. Pe coridorul secției, chiar aș vrea să știu dacă există camere de supraveghere acolo, m-au bătut în continuare.", a declarat jurnalistul Sebastian Oancea pentru RealitateaPlus.

Oamenii legii ar fi spus că jurnalistul nu a vrut să se legitimeze, în timp ce acesta susține că după ce a fost amendat voia să își ia buletinul și să plece. Potrivit jurnalistului, când nu a fost lăsat să facă mențiuni în procesul verbal, polițiștii l-ar fi încătușat și lovit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel