Jurnalist cunoscut, amenințat: "Nu o să scapi până nu te bat măr"

Sorin Udrea, lider interlop din Timișoara, l-a amenințat pe jurnalistul Dragoș Boța de la Press Alert că nu va scăpa nebătut. 

Sorin Udrea își aștepta sentința în dosarul DIICOT. El a fost trimis în judecată alături de ceilalţi membri ai grupării sale pentru mai multe infracţiuni.

"După ce la ultimul termen de la Tribunalul Timiş, pe holul instanţei m-a înjurat şi lovit peste mână când am vrut să filmez momentul în care striga la procurorul DIICOT ca să-l lase în pace pe martorul Sorin Drăgan, care ulterior şi-a schimbat declaraţia, astăzi a urmat un nou incident. În jurul orei 16.05, mă aflam în parcarea Iulius Mall Timişoara şi, în timp ce mă îndreptam spre maşină, la un moment dat, m-am intersectat cu Mocanu Stelian, un alt inculpat din dosarul Udrea. Acesta m-a salutat şi a întins mâna, întrebându-mă dacă mi-am reparat telefonul după incidentul de acum trei zile, dar am plecat mai departe fără să-i răspund la salut. Din partea dreaptă, de după o maşină, a apărut Sorin Udrea care, în momentul în care m-a văzut, a scuipat în direcţia mea. Udrea Sorin a început să mă ameninţe, spunându-mi: 'Boţa, îţi dau la m.., mă. Boţa nu o să scapi până nu o să te bat măr. O să vezi tu, gunoiule. O să te bat şi o să-ţi dau la m...'. Văzând că este lume şi câţiva oameni s-au oprit să vadă ce se întâmplă, Udrea a plecat. Mocanu, care s-a oprit pe trotuar, a început şi el să înjure şi să ameninţe. Cei doi au plecat apoi spre interiorul Iulius Mall Timişoara. Nervozitatea lui Sorin Udrea poate să aibă legătură şi cu faptul că, astăzi, martorul pe care el l-a protejat la instanţă, Drăgan Sami, a fost pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă de către DIICOT. Astfel de ameninţări nu mă vor opri să relatez despre acţiunile grupărilor de crimă organizată şi legăturile acestora cu oameni din instituţiile publice", a scris Dragoș Boța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel