Jurnalist arădean, lovit cu bâta de un muncitor

Un jurnalist al presei locale din Arad a fost lovit cu bâta de un muncitor. 

Tânărul jurnalist a fost snopit în bătaie pentru că făcea poze pe șantier, deși acesta avea aprobare de la șeful de șantier.

După ce și-a terminat treaba, a fost anunțat că mașina, cu care jurnalistul a sosit, blochează un utilaj care trebuia să stropească cu apă nisipul de la intrarea de pe centură spre pasaj dinspre Micălaca. 

Muncitorul nervos a rupt ecusonul jurnalistului, dar și vesta reflectorizantă cu însemnele MEDIA. Apoi, agresorul, care avea o bâtă din lemn de aproximativ un metru, a început să îl lovească. Potrivit presei locale, jurnalistul nu a răspuns violențelor bărbatului înarmat cu o bâtă și a încercat doar să se apere de lovituri

Jurnalistul a încercat să îi explice că va pleca și că îi pare rău, dar și că este din presă și a făcut o documentare. A urmat actul de violență prin care, în mod inexplicabil, muncitorul a rupt vesta și ecusonul cu o smucitură violentă și a început să dea cu bâta, cu mâna liberă și picioarele în jurnalist. Acesta, pentru a se feri de loviturile dirijate spre cap, s-a apropiat foarte mult de muncitor. A fost lovit în obraz și în mâna stângă, în încercarea de a se apăra.

În urma apelului jurnalistului la numărul unic de urgență 112, un chipaj al jandarmeriei a sosit la fața locului. După sosirea jandarmilor, muncitoul a aruncat bâta din mână și a declarat că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Acesta a dat vina pe faptul că este cu nervii la pământ și că este foarte stresat.

[citeste si]

Până la urmă, jurnalistul a ales să nu meargă în instanță cu acest caz, ci muncitorului să îi fie aplicată o amendă contravențională, doar pentru ca astfel de violențe reprobabile să nu se mai întâmple.

„Persoana recalcitrantă a primit o sancțiune contavențională conform Legii 61, în valoare de 200 de lei, pentru provocarea scandalului”, a declarat Daniel Monoranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel